Första dagen på pendeln för denna termin...

Vilken kass rubrik. Men, så ärlig så ärlig. Eller något

Idag är första dagen jag åkte pendeln för denna termin, med det inte sagt att det var första dagen på univeristet denna termin, har åkt campusbuss juh.

I vilket fall som har terminen kickstartat med föreläsningar i globalisering och global folkhälsa. Mannen med mustachen märktes att han inte är en universitetslärare, han la i lite för mycket värderingar för min smak, och lite för mycket politik. Inte för jag är varken nyliberalist eller någon jätte påhejare av frihandel, men ändå.

Att ha smyg kommunistiska åsikter och hata usa är på något sätt lite pasé, och på universitet trodde jag man kunde disikiera sådana träliga argument att USA suger och allt de gör är bajs. Men tydligen inte. Usa gör inte allt rätt, de säger jag icke. Men de gör inte heller allt fel. Trots allt är Ryssland och Kina två stora ekonomier, och intressenter i afrikansk politik och ekonomi idag. Indien är också en växande ekonomi. Kräv ansvar av dessa också!

Dagens största skämt måste ändå vara Journalisten som påstår att (eller påstod) israeliska soldater systematiskt dödar palestinier för att få organ och sälja dyrt i usa. Idag säger jag förvisso att han vet inte, utan de han har bara belägg för att han har pratat med palestiner som har belägg. Trodde man var duktigare på att granska källor på aftonbladet, men tydligen icke.  Det är inte första gången som De sk frihetskämparna (som förövrigt gömde sig i skyddslokaler under sjukhus och skolor under operation gjutet bly i vintras... ) sprider lögner och propaganda...

Jaja, tänk så sjuk världen är ibland. Och här sitter jag med en tenta i kunskapsproduktion och suckar. Har ju iaf besvarat typ tre av 8 frågor, nu ska de bara refereras och kvalitetssäkras med...

RSS 2.0