Nytt år, nya tider!

Hade egentligen tänkt och ge mig på någon form av bokslut för året som har gått, men jag hittar inte min almenacka. Och utan den så kan det bli lite svårt. Ska försöka leta efter den, men risken är att den hamnade i soptunnan, eftersom den var kletig och konstig.

kommande halvår tillochbörjamed bjuder på en hel del förändringar. Det innebär blandannat att jag slipper pendla till norrköping dagligen, nu bara en dag var fjärde vecka istället. Däremot kommer jag spendera 12 dagar utanför vingåker. Så det kanske egentligen går jämt upp?

Under kommande halvår så ska jag ut på Verksamhetsförlagd Undervisning aka Praktik. Jag kommer att göra den vid Äldreenheten (bistånd) på socialtjänsten här i kommunen första 10 av 20 veckor. Det ska bli otroligt spännanade. Ska bara försöka reda ut alla begrepp och lagar. Och inte för och tala om de krav som finns på oss studenter i studiehandledningen. Ska sedan också vara på omsorgskontoret också i 10 veckor, däremot har jag dålig koll på vad de egentligen gör... Så vi får väl se...

Dessutom är jag antagen till den idella sektorns finaste utbildning, Värdebaserat ledarskap. Utbildningen är en ledarutbildning som HM Carl XVI Gustaf fick i födelsedagspresent när han fyllde 60 år, utbildningen genomförs tillsammans med näringsliv och bedrivs under 4 helger. Det kommer bli otroligt utmanande tufft och lärorikt.

Utöver det, så bjuder scoutåret på en hel del utmaningar och ett ganska aggresivt år med marknadsföring och rekrytering.

Så nog kommer jag ha och göra allt!

RSS 2.0