Sommarlov

Insåg att det är ett bra tag sen jag skrev något här. Men, har varken haft lust eller ork med att uppdatera.

Vad har hänt då?:

Tenta.
Har skrivit och lämnat in sista tentamen för första året, och fått resultat. Så U på sista, vilket innebär tenta v. 33 om jag minns rätt. Kändes väl inte helt förvånande, de gick som de gick. Det tråkiga är att ja jobbar något så otroligt mkt sista veckan där, så frågan är när jag ska hinna med en tenta?

Sommarkurs.
Har börjat en sommarkurs också,  arbetsrätt. Ska bli spännande, har inte kunnat gå på så mkt föreläsningar, har jobbat och grejat. Ska försöka klara den, eller kanske tom få ett VG på den, mina andra juridikkurser har ju hamnat där.
Tenta V. 33 där med... :P

Jobbat
Har också börjat sommarjobba, Duvans ÄC demensen, mycket är sig likt, annat är det inte. Utvecklar väl inte det mer än så, men de ska bli skönt o jobba, och få omsätta lite teori till prakitk, och vara jobbig med SoL och etiken...


För övrigt, kommer jag nog inte hålla så uppdaterat här, fundera på o starta ytterligare en blogg, där ja disskuterar kring några ämnen, denna var ju tänkt som en kanske mer personlig blogg... Men frågan är ju om jag orkar hålla den uppdaterad?

Men, vilket fall, eftersom jag inte åker så mycket pendeltåg, och inte funderar så värst mycket på dem längre, så tar jag nog lite sommarlov från här. Kanske uppdaterar under Hultsfredsfestivalen, alternativt eller också från sonisphere...

Få se.

Glad sommar!


 pendeltåget...


RSS 2.0