direkt rapport ifrån KonstFUM

Läget just nu är kontrollerat, om än något avspänt. Utfrågning. utfrågning, utfrågning. Beslut, utfråning om vi kan ta beslut, o så från början.

Mycket saker sägs om, och många disskusioner behövs inte tas!

Suck, ja motivationen kan man ju disskutera, de märks väl ? ja är ju här?

Fredag.

Idag är det fredag, vilket betyder slutet på en lång tenta vecka. Fast tentan var ganska enkel ïofs, bara man tog det lungt och metodiskt.

Har precis hämtat svärmor, hon ska ev stanna tills på tisdag, vilket betyder lagad mat tre gånger om dagen ;P och vi inte behöver göra så mycket själva, de blir kanon. Få se om vi kan hitta på något skoj.

I morgon så är de dags för Konst FUM i STUFF, våran kära studentkår. Ska bli intressant, den bilden jag fått av FUM hittils, är nog att jag kommer få huvudvärk och ha många ordningsfrågor. Känns som om i bland kan argumentationen bara bli för agrumentationens skull, och det blir bara till last för beslut och debatt. KÄnns skönt att jag inte har något hävdelsebehov på så vis. Att veta när man ska sätta punkt och gå till beslut är en bra förmåga, något jag respekterar och värderar högt.

I väntan på det, ska jag nog gå och duscha....

Men först ska jag titta klart på så ska de låta, en kille jag känner är med, så de är lite roligt, även om vi inte kan direkt betäcknas som kompisar, mer väldigt ytligt bekanta... Eller så. Men de är lite roligt. Räkna ut att de är ganska rejäl dominas av gospelpersoner med.... Och från Sumpans berömda Citykyrka. Är väl bara samuel som är Frälsningssoldat iofs.  I vilket fall...

Hej hå! hejdå,

Hoppas hoppas hoppas...

Har nu sökt ett sommarjobb, ett annat som är heltid, bättre betalat och 9 veckor istället för 3. Det lät som ett kanonjobb, och lön och allt var skitbra...

Dock 50 sökande, fast många ska sorteras bort.

HOppas verkligen!

orka...

Roligt värre, jag trodde åtminstonde jag skulle få jobba på rad under 8 veckor (och inte heltid dock), nu blir det bara tre, och ingen vet hur mycket, och så som timmis resten. Hur ska jag överleva?

Åt skogen med allt.

Times like these.

Eller något åt det hållet.

Stressig vecka värre.

Ska jobba idag, hoppas jag kanske hinner med alla kuvert som ska ut ever någonsin osv. Så blir det en sak mindre och oroa sig och tänka på, vet inte när jag ska få in och jobba mer sen. Tror jag är uppe i 10-15 timmar och ska jobba ca 30... Antingen har de andra maskat, eller så är jag för snabb. Hoppas jag får betalat för alla timmar ändå, för pengarna är ju välkomna... Jobba jobba jobba jobba!  Nästa vecka hinns inte med något jobb...

I morrn, ja, då ska jag försöka ta mig till ödeshög, denna gudsförgätna håla, eller, ja det är ju kyrkan jag ska till, ska tömma ett förråd... Någon som vill köpa ett tält? Billigt? Ingen som ska på festival? köp de billigt så kan ni slänga det sen.... Eller något. Ska hinna tillbaka och gå på Distriktsstämma, där jag ska hålla ett långt anförande om varför vi måste ha beredskapsplaner emot övergrepp i våran verksamhet... Vet ju hur styrelsen har ställt sig till detta, eftersom jag var med, men inte hade någon talan... Eller jag la ner rösten.

Fredag, sista föreläsningsdagen inför tentan.
Lördag, ev Fullmäktige utbildning... Kan vara bra, jag är ju ändock invald , eller 1:a reserv... så risken att jag får hoppa in är överhängande.

Söndag? Ja, den sjunde dagen vilade han, och det tänkte jag försöka göra också... För nästa vecka ser katten inte mycket bättre ut, då är de tenta och fullt ändå...

Ha de gott, vi ses ute i vimmlet.




Jonas Gardell.

Efter o läst lite om hans nya bok, så hade jag en ganska negativ bild. Och det har jag väl ännu, men jag tycker han har rätt i många saker. Han sitter just nu i soffan på tvn och pratar.

Han har rätt i mycket och framför allt den sociologiska tolkningen man kan göra utifrån det man nästan vet, och avslutar med en sak som jag tycker är viktig,

Och när jag säger detta, så vill jag inte att du tror på mig utan problematiserar och ifrågasätter mig!

det visar prov på ödmjukhet och inbjudan till gott samtal....

Kanske får ta o läsa den där boken så jag kan bilda mig en egen uppfattning.

Inget mer tjat - Okej?

Alla tjatar om hur många månadshyror de kan betala skatten tillbaka med, då undrar jag bara, hur har ni gjort för o fuska fram det?

Själv får jag ca tusenlappen, och antaligen mindre, för jag kommer få sjuttioelva blanketter som ska fyllas i med. Värdelöst värre. För vad? jag kommer ändå inte få något på det. För att jag fick ut 300 kr på några jäkla aktier?

Sommar jobb har jag ju fått iaf (Men vet inte hur mkt än dock) , men lönen kommer antaligen första gången i augusti, så de blir till o leva på spar kontot!

Så, sluta tjata om de nu? folk som får 5 K eller 8 K, de spelar väl ingen roll? skattefuskare!

Näe, ja ä inte bitter.

RSS 2.0