Vad är det för dag? Egentligen?

Snurrigt värre. Trodde precis att det var Tisdag, nästa vecka. Vilken chock.

Nähe tillbaka till mitt kära skolarbete.

Kloner av mig själv - Coca Carola

Lite små kul de där med sångtexter i Ämnesraden.

Jaha, vad har hänt i helgen då?

Fredags, då gjorde jag min gamla specialare, inbakad fläskfilé med provencialiska potatisklyftor, bearnaisesås och sallad. Blev bättre än sist jag försökte iaf. Lite konstig deg, men annars så gick de bra.

Lördags. Var alla hjärtans dag. Till skillnad från stort sett världen känns de som, så tycker jag det är en bra dag. En dag som visserligen spårat ur, en dag då blommorna har 125 % pålägg, men vad gör de? jag är en av de stackars killar som kan faktiskt erkänna att jag tycker om och få blommor, och andra saker också iofs. det behöver varken vara dyrt eller köpt i en affär. De finaste saker jag fått är nog sådant som folk själva har gjort, det tyder på att dom känner mig, vill ge något personligt (från sig själv) och de finare blommorna man kan få är när någon lagt ner tid på och gå och välja blommor och plocka. Så det så. Jag tycker det är en bra dag trots kommersialism.

Vi var förresten i klockornas rike och åt en riktigt god nachogratäng, den satt fint. Spelade bowling, så nu blir det till o skaffa ett wii, synd bara vi redan har ett ps2 med massa spel.

Söndag, dagens dag.
handlat, ikea, diskat, plockar nu lite här och där och lyssnar på barndomsmusik som håller än. Hitta en punksamling som jag lyssnar på. Underbart!

Bilen är trasig igen förresten, antaligen något med bromsarna! Skit med! De ska ju inte låta som när man torktumlar enkronor :P

I morrn börjar våran nya kurs, livslopp och åldrande. Hoppas jag har mkt gratis från den tiden man jobbade inom äldrevården.

Ha de gott.

Fredag...

Äntligen klar!

Hemtentan är klar, med lite hjälp från Sofia, så kom jag äntligen igång med första uppgiften. Så nu, 4 och en halv sida, 1800 ord och referenslista så är jag klar, ska bara skriva ut, posta med stämpel och sedan får de gå som det går. Bara hålla tummarna att jag förstått uppgiften rätt. Den var minst sagt, tvetydig. Stavfel, syftningsfeloch eget tyckande. Jaja.

Ska hitta på något o äta ikväll med, funderar på min gamla specialare, men går den inte äta så är det lite tråkigt, för de blir så dyrt!

Nähe, ska gå o lägga mig en timme till nu, är sket slut. Håller på o bli förkyld och de sitter någon i halsen med.

Måndag igen...

Så var vi här igen, måndag. På ett sätt gillar jag måndagar, att ta tag i något nytt och skapa en ny vecka. Jag tycker de är skönt o lämna, och få göra nytt.

Denna vecka kommer bli lång, har seminarium eftermiddag, en a4 ska in med ämnet Ungdomar och missbruk. Jag slet mitt hår igår med denna uppgift, jag är absolut långt i från nöjd, och den ligger under min normala standard, men det får duga. jag orkar inte med mer. Jag mådde sjukt dåligt i går med, illa, ont i skallen och jätte trött. Kalla det inte bakfylla, en öl och en cider blir man inte bakfull på... Men en uppgift fick jag ihop med lite inlämningar, jag hade kunnat skriva massvis om ungdomskultur eller bara om missbruk. Men kombinera det i en bok som egentligen inte tar upp det så mkt...

Ikväll är det styrelse igen, möte med anställda och tidsplan. Ska bli intressant o se...

Men de går nog.

I morrn, är det hemtenta, jag ska hålla i kurs tillsammans med Patrik Broms på Sensus, måste köpa fika och grejer. Så hemtenta blir nog på onsdag...

Nehe, ska följa tvn nu. Intressant disskusion om ensamstående föräldrar och hur barnen mår.

Notera att jag hade visst lovat ett refrat. De kommer men får nog bli en annan dag...


Föreläsning.

Har precis kommit hem från Uf's föreläsning och efterföljande frågor. Orkar nog inte skriva ett helt referat här och nu. Men, måste säga jag är impad av israeliske ambassadören. Han var saklig utan för den del fokusera på att dom gör fel och dom för fel osv. Det var sakligt och grundat från israels rätt till existens till vad man ska göra åt problemen.

Tråkigt nog så ska det alltid finnas idioter som tror på allt tv säger, och dessutom våga säga att du ljuger för tv säger inte som du, det är lite väl barn nivå. Eller ta till att din religon säger bla bla bla bla. De är också ltie väl...

Och trots massiv polisinsats så (linköping är ju ett kännt fäste för så väl AFA som de andra extremisternaI) kom folk som inte borde kommit igenom, tråkigt man inte tror på demokrati och att båda sidor ska få komma till tals och sakligt svara på frågor.

men som sagt, jag ska inet dra något längre...

Men i morrn kanske jag får min bil!

o jag är med på bild i corren i morrn!

RSS 2.0