Kloner av mig själv - Coca Carola

Lite små kul de där med sångtexter i Ämnesraden.

Jaha, vad har hänt i helgen då?

Fredags, då gjorde jag min gamla specialare, inbakad fläskfilé med provencialiska potatisklyftor, bearnaisesås och sallad. Blev bättre än sist jag försökte iaf. Lite konstig deg, men annars så gick de bra.

Lördags. Var alla hjärtans dag. Till skillnad från stort sett världen känns de som, så tycker jag det är en bra dag. En dag som visserligen spårat ur, en dag då blommorna har 125 % pålägg, men vad gör de? jag är en av de stackars killar som kan faktiskt erkänna att jag tycker om och få blommor, och andra saker också iofs. det behöver varken vara dyrt eller köpt i en affär. De finaste saker jag fått är nog sådant som folk själva har gjort, det tyder på att dom känner mig, vill ge något personligt (från sig själv) och de finare blommorna man kan få är när någon lagt ner tid på och gå och välja blommor och plocka. Så det så. Jag tycker det är en bra dag trots kommersialism.

Vi var förresten i klockornas rike och åt en riktigt god nachogratäng, den satt fint. Spelade bowling, så nu blir det till o skaffa ett wii, synd bara vi redan har ett ps2 med massa spel.

Söndag, dagens dag.
handlat, ikea, diskat, plockar nu lite här och där och lyssnar på barndomsmusik som håller än. Hitta en punksamling som jag lyssnar på. Underbart!

Bilen är trasig igen förresten, antaligen något med bromsarna! Skit med! De ska ju inte låta som när man torktumlar enkronor :P

I morrn börjar våran nya kurs, livslopp och åldrande. Hoppas jag har mkt gratis från den tiden man jobbade inom äldrevården.

Ha de gott.

Kommentarer
Postat av: Linda

åh ska vi skaffa ett wii? ;)

2009-02-15 @ 20:40:33
URL: http://www.metrobloggen.se/lindis
Postat av: Robert

Vet inte.. de vore skoj.

2009-02-16 @ 18:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0